Berichten van het Moederfront: Gat in de markt?

21-01-2011

Gat in de markt?

Flap de Beer, bekend van zijn moeizame relatie met zijn broer Flip de Beer, introduceert de kortste route naar de andere kant van de wereld.
'Ik vind vliegreizen veel te duur,' aldus Flap de Beer. 'Daarom heb ik een goedkoper, en sneller alternatief ontwikkeld.'

Flap de Beer is van plan een gat te graven naar de andere kant van de wereld. 'Reizigers kunnen voor 10 euro gebruik maken van mijn route. Je springt hier in het gat, en komt er aan de andere kant van de wereld weer uit. Bagage kost 5 euro per stuk. Die gooi ik je achterna.'

Critici hebben hun vraagtekens bij Flaps plan, maar daarover haalt de Beer zijn harige schouders op. 'Zeikerds heb je altijd,' reageert Flap. 'Kijk maar naar mijn broer Flip de Beer.'

Flap de Beer hoopt zijn alternatieve route begin mei op te stellen. 'Ik heb prinses Maxima al benaderd om de officiële opening te doen. In dat leren jurkje,' likkebaart Flap de Beer die het, naar eigen zeggen, 'goed met de vrouwtjes kan vinden.'

Flaps bedrijf zal Easy Hole-day gaan heten.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het een prima plan. Waar kan ik kaarten kopen? En is het mogelijk dat ik -als vaste lezer- korting krijg? Baggage voor niks bijvoorbeeld?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar is 'ie nog wel even zoet mee ;) Ik hou het in ieder geval goed in de gaten de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is een pracht plan! Kan ie met z'n bedrijfje ondertussen bij mij ook een gat graven? Het hoeft niet eens zo diep te zijn hoor, net diep genoeg om in te verdwijnen als ik me een dagje terug wil trekken..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wanneer is het bedrijf open?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon naar een warm land???? Ik kom eraan en neem mezelf en twee koffers mee...dat is dan €20,- hè??...Doe ik het voor...
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier ook graag een gat voor een waterput. Tof zo'n beer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem3:44 p.m.

  Niet geschikt voor de corpulenten onder ons, neem ik aan? Of geeft dhr. De Beer die een flinke drukker:-)?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!