Musthaves voor je baby

15-03-2012 -
Advertorial

Word je een beetje duizelig van het grote aanbod in babywinkels en weet je niet wat je het beste kunt kopen? Wij zetten een aantal musthaves voor je op een rij.



De inrichting van de babykamer


Eerste prioriteit is natuurlijk het inrichten van de babykamer. Voor de inrichting van de babykamer zijn hoogglans witte meubelen op dit moment heel erg hot. Het zijn stijlvolle, strakke meubelen en ze kunnen makkelijk gecombineerd worden met diverse kleuren op de muur en diverse soorten vloeren.















Een veilig autostoeltje


Als je ergens met de auto naartoe gaat, moet je je kind veilig kunnen meenemen. Daarom is het belangrijk om een goed autostoeltje aan te schaffen. Het stoeltje moet je kind optimaal beschermen tijdens de rit en je wilt je kindje makkelijk vast kunnen zetten. Daarnaast wil je natuurlijk ook een leuke kleur die goed bij je auto past. De Maxi Cosi Priori is daarom onze aanrader, een stevige kinderstoel die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. 



Een flexibele kinderwagen

Een goede kinderwagen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hierbij is het belangrijk dat je de kinderwagen eenvoudig kunt inklappen om deze op te bergen of te vervoeren. Het hoeft ook helemaal geen saaie kinderwagen te zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel hippe kinderwagens in vrolijke kleuren verkrijgbaar. De Maxi-Cosi Mura is zo'n hippe kinderwagen, met veel praktische eigenschappen zoals een verstelbare rugleuning, voetensteun en duwbeugel.



Een multifunctionele kinderstoel


Als je baby vier tot zes maanden oud is, kan hij of zij bij je aan tafel komen zitten om te eten. Hiervoor heb je wel een praktische kinderstoel nodig die je in verschillende hoogtes kan verstellen. De Stokke Tripp Trapp is één van de meest bekende en functionele kinderstoelen. De stoel is in allerlei kleuren en met verschillende accessoires verkrijgbaar. Er zijn ook speciale sets verkrijgbaar voor pasgeboren baby's, zodat de hele jonge baby er ook bij kan zijn wanneer je aan het eten bent.



Dit is natuurlijk nog lang niet alles wat je nodig hebt, maar je bent in ieder geval al een heel eind op weg!
Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.