Berichten van het Moederfront: Uh-oh!

11-09-2006

Uh-oh!

Wat is er met de Teletubbies gebeurd?! Sinds ze van vakantie terug zijn, hebben ze zo'n vreemde trilling in hun stem. Alsof ze elk moment in huilen kunnen uitbarsten. En hun stem klinkt vreemd mechanisch. Eerst dacht ik dat onze televisie kapot was, maar nu vermoed ik...... vals spel. Ik heb dan ook Peter R. de Vries ingeschakeld, want ik vermoed dat gedurende de vakantie de Teletubbies zijn ontvoerd en vervolgens vervangen door dit stelletje Vervalsers. Ik kan alleen maar hopen dat het goed gaat met de echte Teletubbies. Peter R. de Vries is in ieder geval 'voorzichtig optimistisch'.

1 opmerking:

  1. Anoniem9:53 p.m.

    Nou, hij was wel eerder optimistisch. En dan niet eens voorzichtig..

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!