Playmobil

10-01-2007
Een vriendje van de kinderen heeft voor zijn verjaardag het prachtige Playmobil kasteel gekregen, waaraan de kinderen ik ons hebben vergaapt in de Intertoysfolder. Hij heeft het al een week.

Toen ik vroeg hoe het er mee was, antwoordde hij nonchalant: "Goed. Ik speel er nooit meer mee."

Gek hoe je soms kunt opknappen van andermans kinderen.

4 opmerkingen

  1. Anoniem1:33 p.m.

    lang leve ebay... de sint heeft het op de kop kunnen tikken voor een kwart van de prijs... en er wordt druk mee gespeeld (tot nu toe ;)
    trouwens, de onze zijn nu volop in kartonnen-dozen fase : voor de oudste (4) zijn het vliegtuigen en boten, de jongste (1) kruipt er in en versnippert ze !
    groetjes !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1:41 p.m.

    Hier hebben ze de verf-manie te pakken. Doosje waterverf voor 2,50 en een heleboel kleurplaten van internet. Ik kan het bijna niet geloven, maar ze zijn alledrie al vier hele middagendagen zoet. Raar maar waar!
    Groetjes, Natascha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem6:52 p.m.

    Een schaamrode duit van mij in het zakje: Zoon kreeg van Vader een kasteel met ridders, Dochter van Moeder een poppenhuis met meubilair. En de kinderen rennen er, zich gelukkig niet bewust van sekserollen, met wc-rolletjes en zelfgevouwen hoedjes-van-papier stoïcijns aan voorbij.
    Raad es wie er hier van kastelen respectievelijk poppenhuizen houden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem9:40 a.m.

    Onze kinderen hebben in de loop der jaren een heus playmobilland bij elkaar verzameld... na een bescheiden beginnetje met de overblijfselen uit papa's jeugd hebben ze gespaard en gespaard en steeds meer setjes gekocht en heeft een uitzinnige en superhandige opa een mega kasteel gemaakt en een bizarmooi poppenhuis gemaakt! Het is een kamervol zo onderhand maar ik kan niet anders zeggen ze spelen er eigenlijk iedere dag mee!! En ze maken ook zelf keigave dingen voor hun playmobilvriendjes zo wilden ze echt geen 140 euro sparen voor t ziekenhuis dat vonden ze te duur (joh?!! hahaha) en zo werd de doos van papa's kerstpakket met behulpe een pot witte verf en diverse schoenendozen een 3 etages hoog ziekenhuis met kersttape een rood kruis erop en hij is echt zooooo leuk. Ze genieten zo van hun spel en wij genieten daar dan weer van

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.