Moedervakantie

26-05-2007 -
Als moeder krijg je weinig feedback. Soms kun je daar wel eens een traantje om wegpinken. Maar als je het dan krijgt dan heb je een hele doos Kleenex nodig, want, zo wist Maartje mij te vertellen: " Als Piet volgend jaar naar de basisschool gaat heb jij de hele week vakantie." En Floris vertrouwde mij toe dat, als hij met pensioen gaat, ik mooi nog 10 jaar de arbeidsmarkt op kan om voor het inkomen te zorgen terwijl hij achterover gaat liggen.

Gezien het feit dat ik dan al jaaaren aan het vakantie vieren ben en uit mijn neus eten inderdaad niet meer dan billijk.

Ik heb veel zin om op vakantie te gaan.

Ze zouden het verschil nauwelijks moeten merken.

3 opmerkingen

  1. Anoniem8:11 a.m.

    Heel herkenbaar maar ik hoop voor je dat als Floris met pensioen is dat er dan een hoop puberterende pubers door het huis heen banjeren en jij gaat dan lekker rustig naar je werk. Mocht Maartje ooit zelf een gezin krijgen eerst dan krijg je de waardering die je verdient.Misschien moet je haar wat meer laten doen in huis.Groeten Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem11:28 a.m.

    Ik hoop dat je stukje ook veel grapjes inhoud, maar ik denk het haast wel. Jij lijkt me niet een vrouw die zich in een hoekje laat drukken.
    Onlangs ben ik met mijn dochter van 11 een weekje naar Londen geweest, manlief en zoon van 15 bleven thuis. Ondanks het feit day onze kinderen thuis meehelpen met klusjes, heb ik aan mjn zoon gemerkt hoe hij mijn aanwezigheid heel erg waardeerde, maar ook mijn doen en laten in en buitenshuis.
    Advies: Ga er eens tussenuit, desnoods met een zus of vriendin. Maar of dat te regelen is met 5 kinderen weet ik natuurlijk niet. Maar ALS je er even tussenuit bent, zet dat het huisfront zeker aan het denken en waarderen!!
    Liefs, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooohhhh wat herkenbaar... Dat is hier het moment waarop Pieter een schoen bevallig naar zijn hoofd geslingerd krijgt....

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.