Berichten van het Moederfront: Tip

26-06-2007

Tip

Tip: ga niet hardlopen in de brandende zon als je net je haar hebt geverfd. Ik dacht even dat ik letterlijk bloed, zweet en tranen zweette, toen ik rode druppels op mijn armen zag parelen. Met de haarverf op mijns aanschijns legde ik de laatste meters naar huis af, terwijl ik schichtig om me heen keek of er iemand in de buurt was om mijn ontmaskering als nep-roodharige te zien.

Snel vluchtte ik naar binnen, om de verfsporen van me af te wassen.

Nu ga ik voorlopig maar weer als saaie brunette door het leven.

2 opmerkingen:

  1. Anoniem4:32 p.m.

    Wat is dát voor verf geweest zeg! Nooit weer kopen dus he!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1:31 p.m.

    hahah...ik ken het...en als professionele kleurder...weet ik dat je hier niets aan kan doen..transpiratie en vers rood gekleurd haar..wat soms ook nog een beetje op je hoofhuid zit..heeft dit als catatrofaal gevolg...1x raden wat mijn haarkleur nu is ;)...jeps ook gewoon mooi donkerbruin ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!