Berichten van het Moederfront: Moederpower

21-11-2007

Moederpower

Van al mijn natuurlijke vijanden als moeder, waaronder Luizen en Krentenbaard, reken ik Verkoudheid tot de venijnigste. Want Verkoudheid is sluw. Terwijl Luizen en Krentenbaard kunnen rekenen op de volle lading van mijn verontwaardiging en verzet, tast verkoudheid mij aan waar het telt: in mijn weerstand en dat gaat ten koste van mijn Moederpower.

Verkoudheid zorgt ervoor dat ik me voel alsof iemand mijn, goedlopende, batterijen heeft verwisseld voor een paar bijna lege. Halfslachtig probeer ik mij te verzetten, maar het is slechts een zwak aftreksel van mijn normale Moederpower. Ik sputter wat en ik mopper wat, maar het is niet hetzelfde.

Dus heb ik hulptroepen ingeschakeld: een medicinale cocktail van Echinaforce, First Defense, Hot Coldrex, en een medicijn met de veelzeggende, onsmakelijke naam Fluimicil.

Zo hoop ik Verkoudheid de pas af te snijden.

Ik heb al mijn Moederpower nodig, want volgens mij zie ik die lafbekken Luizen en Krentenbaard alweer op de loer liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!