Scannen en rennen

05-11-2007 -
Hoewel het appel- en notenseizoen voorbij is, is er toch een sprong in Floris' tred als hij van de trein naar huis loopt. Graag zou ik zeggen dat het mijn lieflijke aanwezigheid is die hem zo naar huis doet snellen, maar het is de actie van Jumbo supermarkt 'Scannen en rennen'.

'Scannen en rennen' bestaat uit een felgele kaart met daarop een streepjescode die de bezoeker in de supermarkt kan scannen, om zo een prachtige prijs te winnen. De ultieme prijs is 1 minuut winkelen. De kaart gaat schuil in een stortvloed van reclamefolders die iedere week ons huis binnenvalt en is al ettelijke keren door mij achteloos bij het oud papier gegooid. Tot ontzetting van Floris.

Het eerste dat hij bij thuiskomt zegt is: 'En? Is tie er al?', en kijkt mij beschuldigend aan voor het geval ik de kaart weer per ongeluk heb weggegooid. Tot dusver heeft Floris een pak Douwe Egberts koffie, die hij niet lust, en een blik Jodenkoeken gescand. Maar het is de minuut gratis winkelen die hem 's nachts wakker houdt terwijl hij de meest voordelige route plant om het maximale uit zijn minuut winkelen te halen. Hij heeft berekend dat de vleesafdeling de meeste winst biedt en weet precies welke route hij gaat rennen.

Ik zal blij zijn als het appel- en notenseizoen weer begint.

3 opmerkingen

  1. Anoniem5:53 p.m.

    oh dat was ook wat voor mijn man, maar we hebben gelukkig geen Jumbo in de buurt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem8:37 a.m.

    Hahahahahahahahahaa!!!!!!!!!!!
    Geweldig stukje!!!
    Wat een kerel hé, die Floris, een echte jager!
    Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem8:49 a.m.

    Ohoh, dat beloofd hier nog wat. Vanochtend is hier net een Jumbo geopend en mijn man is dus ook zo'n jager. Hoop er maar het beste van,hahaha

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.