Berichten van het Moederfront: Flip de Beer

18-03-2008

Flip de Beer

Kort Binnenlands nieuws

Fans van Flip de Beer zijn 'not amused' vanwege een blogbericht op bekend moederblog 'Berichten van het Moederfront'. Flip de Beer is bekend van Schooltv en komt logeren bij kinderen uit het basisonderwijs.

In het gewraakte bericht spreekt Orriëns haar reserves uit over Flips logeerpartijen en bekent dat Flip zijn logeerpartij in haar huis op een kast heeft doorgebracht.

De fans spreken, in de commentaarsectie, hun vraagtekens uit over Orriëns' geschiktheid voor het moederschap, en adviseren haar bij zichzelf te rade te gaan waarom ze kinderen heeft gekregen. Ook voorzien zij problemen als Orriëns kinderen later met een partner thuiskomen: worden zij ook op een kast gelegd? Fans van Flip de Beer spreken van een heuse Moedermafia.

Flip de Beer was helaas niet bereikbaar voor een commentaar.

Hij was uit logeren.

4 opmerkingen:

 1. Anoniem3:04 p.m.

  Naast de verjaardagstraktatiecompetitie en de actiefstehulpopschoolcompetitie, alsmede de verjaardagsfeestcompetitie en de kerst/paaskaartjescompetitie is er nu ook de Flipcompetitie: Wie geet Flip het leukste weekend? Foto's, scrapboeken, uitstapjes, geen moeite teveel.
  Met als ultieme hoofdprijs: een uitzending in het tv-programma 'Koekeloere'!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem8:25 a.m.

  Als Flip bij ons mag logeren (joehoe..) dan bestaat zijn bezoek standaard uit een bezoekje aan het beautycentre (de wasmachine) en slaapt hij in een poppenbedje NAAST de gastheer/vrouw.
  Ik snap heus dat de kinderen het gewéldig vinden dat ie komt, maar ik kan er moeilijk overheen stappen dat ik niet weet waar die beer allemaal in gelegen/gezeten/enz heeft, brrr
  Maar goed, ik ben dan ws ook een slechte mamma, hahaha...
  Enneh, als de toekomstige vriendjes er niet fris uitzien, duw ik die ook gerust onder de douche (ze hoeven niet in de wasmachine, tot die compromis ben ik wel bereid ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem11:50 a.m.

  Ik weet zeker dat Flip zich prima voelt in/op de kast, want dat is hij hier ook al jaaaren gewend....

  Hij kwam voor het eerst logeren toen mijn oudste 4 was (is nu bijna 13!), en vorige week was mijn jongste van 4 de gelukkige.

  Wordt Flip nou nooit eens moe van zo'n zweversbestaan?

  Natascha

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!