Moederstress

09-04-2008 -
In de boekenkast ligt het boek 'Het grote geheim van Sinterklaas' te wachten tot ik het eindelijk lees en bespreek op Het Moederfront. In dit boek wordt Sinterklaas ontmaskert en het boek kan 'dienen voor ouders en leerkrachten om kinderen te begeleiden bij het vertellen van het geheim.'

Maar omdat Sinterklaas al lang zijn hielen heeft gelicht en hoog en droog in Spanje zit, was ik het een beetje vergeten. 'Heilige ontmaskeren en tere kinderziel beschadigen' staan gewoon niet hoog op mijn te-doen-lijstje.

Maar toen ik vanmorgen slaapdronken appels stond te schillen en in trommeltjes gooide was ik 'not amused' toen ik Ot en Piet uitgebreid met het boek op de bank zag zitten. Ik haastte me dan ook om het uit hun kleverige jamhandjes te grissen en zei: 'Geef maar gauw aan mama. Dat is een heel eng boek!'

Ot keek me vragend aan: 'Maar mama, ik zie helemaal niets engs.'
'Eh..., ik keek hulpzoekend om me heen. Waar is Sinterklaas als je hem nodig hebt! 'Eh..., eh, eh, nou het is wel eng! Mama zal het gauw opruimen,' en ik gooide het boek op de hoogste plank.

Toen herinnerde ik me: Ot kan niet lezen.

2 opmerkingen

 1. Anoniem10:20 p.m.

  whahaha foutje bedankt..
  ach je was wél gelijk goed wakker dan..lol
  groetjes anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem6:41 p.m.

  Ik kijk uit naar je boekbespreking! Staat de oorspong van het feest erin, en in welke streken dat was?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.