Goed nieuws en slecht nieuws

26-05-2008 -
Meestal zit ik er met mijn inschattingen wat de kinderen leuk vinden volledig naast, en ik heb de stoffige duplo, kapotte touwladders, lekke ballen en vermolmde gezelschapsspelletjes om het te bewijzen.

Maar nu heb ik goed nieuws, en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de kinderen de Playstation, die we van een goede fee cadeau kregen (bedankt Patrick!) precíés zo geweldig vinden als ik had verwacht. Mijn moederlijke intuïtie zegeviert eindelijk!

En het slechte nieuws is dat de kinderen de Playstation, die we van een goede fee cadeau kregen (bedankt Patrick!) precíés zo geweldig vinden als ik had verwacht. Mijn innerlijke pedagoge zit heel hard te huilen in een hoekje.

3 opmerkingen

  1. Anoniem10:47 p.m.

    Heb je in dat hoekje dan ook een plekje voor mijn jongste die ook altijd heel hard gaat huilen als ik de playstation uitdruk (na 5 keer vragen of hij 'm wil afsluiten)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1:04 p.m.

    hahaha ja ik verwacht dat mijn Peuter de nintendo huppeldepup-voor-veels-te-kleine-kinderen ook wel super zal vinden, maar wij houden goede feeën met zulke kadootjes nog even buiten de deur ; )

    (en onze stoffige duplo verkocht op marktplaats !)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem4:29 p.m.

    Inge vrouw, wil je zo vriendelijk zijn om mij een handleiding te geven voor dat buiten-de-deur-houden-van-Goede-Feeën-met-ongewenst-speelgoed?
    Hoe ik m'n best ook doe vriendelijk uit te leggen dat batterijdingen, kinderwapens, legerkleding en fluorescerend snoepgoed niet passen in mijn Normen&Waardenplaatje, mijn familie stort de bak ongegeneerd leeg in de tere (doch begerige) kinderzieltjes :-S

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.