Berichten van het Moederfront: Mama has entered the building!

09-07-2008

Mama has entered the building!

Ik zat op school braaf honderdduizenden, kleine vierkante blokjes met een vochtige doek 'af te nemen' toen ik een opgewonden gefluister hoorde dat allengs aanzwol tot één luide kreet: 'Mama!!!'

Ik keek in de richting van het geluid en daar stond Piet, met op zijn gezicht de verrukte uitdrukking van iemand die zojuist De Heer heeft ontmoet. Vriendelijk woof ik hem toe, waarop hij opgewonden op en neer sprong en hartstochtelijk terugwuifde.

Nu weet ik hoe popsterren zich voelen!
En ik heb geen noot hoeven zingen voor die liefdevolle adoratie.

Ik hoef alleen maar Pietsmoeder te zijn.

4 opmerkingen:

 1. Anoniem2:02 p.m.

  Prachtig ! Gewoonweg prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem11:50 p.m.

  Wat zul je terugverlangen naar deze tijd als ze 6 meter achter je lopen op straat, over een jaar of 8....'Daar hoor ik niet bij hoor'.

  Wat een monnikkenwerk, niet? Ik deed het dit jaar niet meer. Ik heb een zak lego meegenomen en in de wasmachine gestopt -in een kussensloop natuurlijk- maar ik ga niet meer duizenden mini-onderdeeltjes allemaal met een sopje afnemen, terwijl je niet zeker bent of een andere moeder niet gisteren hetzelfde heeft gedaan. Geef die boel dan gewoon mee voor in de (afwas)machine! Komen we het grove werk ter plekke wel doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!