Berichten van het Moederfront: My cup runneth over

19-10-2008

My cup runneth over

Mijn twee bankpasjes werken niet meer omdat ze waarschijnlijk naast een magneet hebben gelegen, mijn afspraak bij de kapper was niet om half drie maar om kwart over vier en toen ik vanmiddag ging wandelen ben ik jammerlijk verdwaald in een omgeving waar ik al tien jaar woon.

De luizen zijn terug van misschien wel nooit weggeweest, mijn verkoudheid is nog steeds niet over, Ot heeft volgens mij Krentebaard tussen zijn billen en Piet heeft paprikachips gegeten aan mijn kant van het bed.

Ik probeer de zaken positief te bekijken en heb bedacht dat het universum wellicht een boodschap voor mij heeft. Hierbij wil ik het universum graag laten weten dat ik de boodschap heb ontvangen.

Ik heb slechts één vraagje: universum, wat ís de boodschap precies?

1 opmerking:

  1. Anoniem2:46 p.m.

    Dat je er misschien eens even tussenuit moet...zou dit de universele boodschap zijn :-)?

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!