Ik heb alleen nog maar die foto...

29-12-2008 -
Teuntje mag graag haar kamer veranderen. Aangezien dan alle kastjes van de muren gaan juich ik dat toe. Het is namelijk een goede gelegenheid schoon te maken in hoeken waar niemand ooit eerder is gegaan.

Na alweer een succesvolle herindeling besloot Teuntje haar nieuwe interieur af te stylen met twee foto's van mij en Floris. Ze zocht in de virtuele schoenendoos die onze computer is twee foto's uit, printte ze, en tape-te ze dusdanig aan de muur dat wij haar in haar slaap de hele nacht vorsend aankeken.

Die avond kwam Teuntje rond negen uur luid wenend uit haar bed en verkondigde op onheilspellende toon: 'Ik ben zo bang dat jij dood gaat mama...'
Ik troostte haar, en verzekerde haar dat ik beslist geen plannen heb het leven met het oneindige te verwisselen, waarna ze een beetje beverig weer ging slapen.

De volgende dag kwam ze opgewekt bij me en vertelde: 'Mama, ik weet waarom ik gisteravond zo bang werd. Het kwam door de foto's!'

Toen ik de schone was in haar kamer legde prijkte daar op de muur slechts nog Floris foto.

De mijne lag verkreukeld op de grond.

2 opmerkingen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.