Goede voornemens

03-01-2009
De start van een spiksplinternieuw jaar is de tijd van nieuwe voornemens. In de regel gaat het hier om góéde voornemens.

Zelden kondigt iemand trots aan voornemens te zijn voortaan vet en cholesterolrijk te eten, een zittend bestaan te gaan leiden en minstens tweehonderd winkeldiefstallen op de agenda heeft staan.

Met zoveel optimisme en hoop om mij heen kan ik natuurlijk niet achter blijven. Mijn goede voornemen is me open te stellen voor wat het nieuwe jaar mij brengt. Om niet te gaan zeuren als het leven spaghetti serveert terwijl ik juist zo'n zin had in schnitzel.

Wat zijn jouw goede voornemens?
Of slechte?

3 opmerkingen

  1. Anoniem1:43 p.m.

    buiten het feit dat ik nog steeds graag wat slanker door het leven zou gaan is mijn belangrijkste voornemen om wat meer keuzes te maken die goed zijn voor mezelf en mijn gezin en niet zozeer voor mensen die daar buiten staan. meer en vaker mijn eigen grenzen aangeven en mensen daar niet meer overheen laten lopen ten koste van mezelf. en vooral, genieten van het leven met alle fijne en lieve mensen die ik om me heen heb.

    fijn 2009!

    femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem3:35 p.m.

    Mijn voornemen is om te proberen meer om mijzelf te denken, lief voor mijzelf te zijn...want een ander doet dat echt niet.......echt niet? ECHT NIET!
    Anoniempje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem4:14 p.m.

    Ach, weinig spectaculairs onder de zon...
    Stoppen met roken, meer bewegen, en eindelijk eens de discipline opbrengen om vroeg op bed te gaan ipv eindeloos zappen en computeren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.