Berichten van het Moederfront: 'Hey, mooie meid!'

20-01-2009

'Hey, mooie meid!'

Kijk, hardlopen is natuurlijk allemaal goed en wel, maar er moet ook brood gekocht worden. Dus rende ik vijf kilometer naar het stadscentrum, dronk mijn beloningskoffie bij Granny's, en wandelde toen in mijn strakke Kruidvat sporttenue via diverse schoenenwinkels naar de bakker.

Met zo'n plastic zak vol brood rent het niet makkelijk dus zette ik er een stevige wandelpas in. En terwijl ik daar zo liep en het leven contempleerde kwam er een mannelijke fietser langs die mij op waarderende toon toe riep: 'Hey, mooie meid!' waarna hij er nog een laatste appreciërend 'Heyyyyy,' aan toevoegde.

Met verlichte tred liep ik de laatste kilometers naar huis.
Je moet je positieve feedback pakken waar je hem krijgen kunt.
Zeker als moeder in kruidvat-outfit.

6 opmerkingen:

 1. Anoniem7:27 p.m.

  A compliment a day keeps the doctor away!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht al direct "hoe gaat ze dat dan doen, rennen met die broden". Maar je liep dus. In je kruidvat tenue.
  Ik heb een aldi ren tenue. Rent lekker hoor. Kruidvat vast ook.

  En hé, ik zag gister je boek. In een artikel. En ik direct denken "Hé, Nicole, die "ken" ik!".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem9:46 p.m.

  Helemaal gelijk!
  (en tnx voor je bezoek, ik sla je op)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem3:09 p.m.

  Wat moet jij er goed uitgezien hebben, zefs in een kruidvat-tenue!
  Pure ontspanning om te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. grappig dat nederlanders 'lopen' hardlopen noemen ;-)
  Ge hebt gelijk dat je geniet van uw compliment

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!