Humor van de laagste plank

31-03-2009 -
Niet langer verzet ik mij tegen de alles verzengende hitte van het zwembad. Tegenwoordig laat ik mij aangenaam benevelen door de tropische warmte, en zit met mijn blik op oneindig, sudderend in mijn eigen zweet, braaf te wachten totdat de badmeester klapt ten teken dat de les begint.

Vandaag had ik succesvol mijn vegetatieve staat bereikt, toen ik werd opgeschrikt door luid geklap. En masse sprongen alle ouders als Pavlovhondjes van de banken, klaar voor de race naar de kantine voor die eerste kop koffie.

Maar wat bleek? Eén of ander lollig kind had geklapt.

Ik wens die lolbroek later héél veel kinderen toe die allemaal héél langdurig zwemles nodig hebben.

3 opmerkingen

  1. Anoniem1:35 p.m.

    Aaaarrrggghhh, ik mag straks ook weer: van 16.15 tot 18.15 uur. Twee kinderen die niet gelijktijdig zwemles hebben, maar achter elkaar, dat is niet fijn.....
    Ik leef met je mee!

    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lol, ik was vandaag aan het overwegen Jona voor het kleuterzwemmen in te schrijven toen een andere ouder mij op dit 'aangename' wachten in de hitte wees. Ik stel het nog even uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Onze oudste heeft er 2,5 jaar over gedaan het ABC te halen; die moest -van pa- met 5 al beginnen. Mooi dat de jongste -onder leiding van ma- pas met 6 begint!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.