Berichten van het Moederfront: Een slimme meid is op sportdag voorbereid

06-04-2009

Een slimme meid is op sportdag voorbereid

Jan had sportdag en ik had me zorgvuldig voorbereid. De avond tevoren had ik her en der kleding die voor sportkleding door kon gaan bij elkaar gescharreld, en bij zijn bordje lagen alle ingrediënten voor een heerlijk lunchpakket. Ik had zelfs nog een paar oude hardloopschoenen van mezelf gevonden die dienst konden doen als sportschoeisel. Want Jan is veel dingen, maar sportief is er niet één van.

'Wat heb ik me goed voorbereid hè, kinderen?!' pochte ik. 'Daar kunnen jullie nog veel van leren! Kijk maar goed hoe mama het allemaal doet. Falen in voorbereiden is voorbereiden te falen, dus mama is voorbereid!'

En toch, toen we 's ochtends de deur uitliepen had ik zo'n vaag, onrustig gevoel. Zo'n gevoel alsof je iets vergeten bent.

En toen we om half negen bij de verlaten school kwamen wist ik het weer: Jan had al om acht uur op school moeten zijn.

10 opmerkingen:

 1. Whoehhahahahha die is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem4:56 p.m.

  whahahaha arme jij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat weer een herkenning, denk je het és goed voor elkaar te hebben...:)
  Fijne week verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps!
  Die van die zwemlessen hieronder is zooooo herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nicole, ik heb je getagged, kijk op m'n blog als je zin hebt om mee te doen ;)
  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk echt geweldig deze schrijfsels ;)Hopelijk kan je er zelf ook eens mee lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Nicole,

  Heb natuurlijk ook even op jouw blog gekeken! Super leuk!
  Zoooooooooo herkenbaar dat verhaal over die sportdag...
  Succes met schrijven!
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach ja :-( Ik gaf mezelf net een schouderklopje dat ik weliswaar een mislukte huisvrouw, edoch een lieve moeder ben, kom ik op school en hebben de kleuters om kwart voor twaalven een liedje gezongen voor de ouders. "Stond in de nieuwsbrief hoor mevrouw!" Ik was de enige niet die het over het hoofd had gezien, maar toch....kleuter verdrietig want Mama was er niet. Schaam....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. man man.. dan voelt ge u schuldig hé... het verhaal is toch goed afgelopen mag ik hopen?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!