Patat met zand

04-11-2009 -
Een leipe patatboer parkeert zijn mobiele snackbar bij een school. Zo kon het gebeuren dat Jan gisteren thuis kwam met de mededeling dat zijn vriendje hem had getrakteerd op een frikandel speciaal, met mayonaise, curry en uitjes.

'Oooh,' juichte Maartje, 'bij mij in de klas zeggen ze dat als iemand daar patat laat vallen ze het gewoon van de grond oprapen, en weer in de frituur gooien!'
Ik gruwde, maar Jan schokschouderde: 'Goed dat ik een frikandel had dan.'

8 opmerkingen

 1. Oh lekker hoor een del-spé. Past alleen niet in mijn afvalprogramma en ik heb trek want het is 5 uur... Hebben de middelbare scholieren in je gezin nog niet de winkels ontdekt waar stápels frikandelbroodjes worden verkocht? Nee? Dat komt dan nog. Zeker weten... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoehhahahaha goeie droge opmerking .

  Ik vind jou echter niet lief vandaag, die foto, ik zit hier te kwijlen, weg te kwijnen voor die frikandel.
  Kan me niks schelen dat de patat daar van de grond komt ik eet alles zo honger heb ik.
  (nog steeds op dieet)
  nu moet ik proberen die knop om te zetten en niet meer aan die frikandel te denken , maar ja waar denk je dan aan?
  Als ik jou zeg niet aan een roze olifant denken ... waar denk jij dan aan?
  Juist aan die frikandel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, proef je nix van toch als het opgeraapte patatje verdwijnt tussen de verse?
  Gedsiederrie, wat een geweldig idee dat jouw Jan een del-spe nam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zand schuurt de maag joh. Kan het maar beter verpakt zijn in een patatje. mèt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zand schuurt de maag joh. Kan het maar beter verpakt zijn in een patatje. mèt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Annemarie8:58 p.m.

  Gelijk maar twee patat..tjonge haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sjonge, ik had gisteren ook zo'n zin in patat, gelukkig had ik dit blogje niet eerst gelezen.
  Mmmh, ik denk dat ik toch maar ga voor een eigen frituurpan ipv afgehaalde friet. Alles wat er naast valt, eet ik meteen op ipv het er weer in te gooien! Je leest het goed, ik heb gisteren geen besluit kunnen nemen...ik heb chinees gehaald na afloop van de voetbaltraining (hoe erg is dit?)...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dan zijn je tanden ook meteen gepoetst en e maag geschuurd.....

  Doe mij maar een kaassouffle.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.