Berichten van het Moederfront: Les geven: niet langer alleen voor professionals!

30-08-2010

Les geven: niet langer alleen voor professionals!
Meer info

12 opmerkingen:

 1. LOL!! het zit je wel hoog heh?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zozo, dat komt lekker professioneel over! Ik zou dochterlief zó achterlaten bij deze man ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ieeeghh, wat een engerd...

  Ik vind het ook maar een rare actie van school, hoor. Ouderparticipatie is prima, maar er zijn ook scholen die alleen kunnen functioneren dankzij die ouders en dan is er wat mis met het onderwijs. Wat zou de relatie zijn tussen het oordeel van de inspecteur en deze ouderafhankelijke scholen, vraag ik me af... Kun je daar ook een leuk grafiekje van maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. weer een gouden vondst gedaan op mp? ;-)
  hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onderwijs op "top"niveau.... Mijn nekharen schieten overeind!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onderwijs op "top"niveau.... Mijn nekharen schieten overeind!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem3:33 p.m.

  hahahahahaha, je bent me d'r een!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als je als school hiervan afhankelijk moet zijn... ... ... Vraag ik me af welke keuzes ze op andere gebieden hebben gemaakt...
  En niet gek dat het je hoog zit, heb je al eens bij ouderraad of bestuur gepolst wat die er van vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem10:10 p.m.

  Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tja als iedereen maar denkt les te kunnen gevan...maar ik vind t wel steeds zwaarder worden als leerkracht. er moet zo veel. nu weer op t journaal dat kids op school valles moeten krijgen tijdens gymles.. ja zeg je hebt niet eens alatijd een vakleerkracht en dan moet je dit als juf ook nog onder de kniw krijgen. zo blijf je wel bezig he.. nou mag ik niet klagen want ik sta even niet meer voor de klas. maar het "moeten"van veel dingen ging me tegen staan op school.Als ouder heb je ook wel j verantwoording lijkt me

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Is het echt een man? *twijfelt*
  Maarruh, dol op kinderen... hmmm. Klinkt ook dubieus.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!