Verlies, verloren, gevonden!

06-08-2010 -
Vanochtend dronk ik voor het eerst in een hele lange tijd, helemaal in mijn eentje, een kopje koffie bij de Hema. Ik voelde me als E.T die eindelijk thuiskwam.

Ik vind mezelf deze vakantie op diverse plekken terug. Eén keer bleek ik achter de bank te liggen, samen met Jezus en Boeddha, en vandaag zat ik bij de Hema.

Dus voortaan als ik me verloren voel, krom ik mijn wijsvinger en fluister hoopvol: 'Phone Hema.'

8 opmerkingen

  1. Waarom je achter de bank met Jezus en Boeddha lag graag nog even uitleggen in ene volgend blogje?! Alleen-in-de-Hema, dat klinkt als het nirvana in ieder geval. Hoop het snel weer te bereiken (nog 10nachtjes slapen en dan beginnen de scholen weer...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ok Nicole.... Jij bent zo toe aan vakantie...uuuhh....schooltijd!!!
    Dat van die bank maakt mij natuurlijk ook errrug nieuwsgierig?! Enne..kunstenaar?...ikke...? Voorlopig sta ik mijn doeken af aan de kunstuitleen. Van de huur schaffen we weer nieuwe materialen aan. En met enige trots kan ik ook melden dat er een kleine expositie met 3 doeken van mijn hand is geweest...*bloosbloos*

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zat er gister ook, maar met 3 kids, ik doe iets verkeerd geloof ik? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jezus en Boeddha kwamen op de koffie, en toen kwamen mijn kinderen er aan, en Jezus zeide: 'Laat de kinderen níet tot mij komen, ik zit net!' en dus gingen we met z'n drieën achter de bank zitten. Vandaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Niks nodig jij... al tevreden met een koffie bij de Hema. Wow. Ik heb minstens een dag wellness nodig om te herstellen van deze (inmiddels) 5 weken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wel gezellig zo even met zijn drieën achter de bank :-) En even rustig een bakkie doen bij de HEMA ook heel relaxed, mits alle andere moeders hun kroost ook hebben thuisgelaten natuurlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is goed toeven in de Hema.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leonieke6:14 p.m.

    hoop dat jij een hoop ruimte achter de bank hebt :-D

    ennuh,wie maakt jou toch de hele tijd kwijt?! aanpakken die hap, scheelt je zeeen van tijd aan zoeken, (kan jij in die tijd mooi een bakkie doen in de hema)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.