Politiek incorrect ouderschap

20-02-2011 -
Natuurlijk houd ik van mijn kinderen, maar dat wil niet zeggen dat ze me soms niet tot wanhoop drijven.
'Maar ik houd zíélsveel van ze hoor!' voeg ik er dan snel aan toen. Want god verhoede dat ik ondankbaar lijk.

De vader in onderstaand filmpje neemt geen enkel blad voor de mond! Dus voor alle getergde en gemartelde moeders: geniet ze. Het duurt nog geen minuut, zo lang kunnen je kinderen zich best even redden!

Ik had niet gedacht dat het nodig was om te vermelden, maar bij deze: dit filmpje is cabaret, en dient als zodanig noch serieus, noch létterlijk te worden genomen!

11 opmerkingen

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem9:49 p.m.

  Waarom deden al die mensen lachen dan? :| It's like soooooo not funny y'now. Yankenhumor, just don't get it...
  Neem ik je stukje te serieus?

  ... before you kick her in the f*face?...

  Als mijn liefje zulke dingen zou zeggen liet ik hem nakijken. Wat? Opnemen. Mongool. Iemand van vier in zijn gezicht trappen omdat ze haar f*cking schoentjes niet aan wil?

  100 x liever het 'luie ouderschap' van Tom Hodgkinson.

  Ben vrij makkelijk met mijn kindjes volgens sommige mensen maar mijn kind in het gezicht trappen (al zijn het grapjes erover, dan nog...)

  Dan gewoon op de sokken naar buiten en de schoentjes mee in de tas. Na drie meter wil ze ze echt wel aan hoor. Veel relaxter en het scheelt een gebitsprothese.

  Ik moest het stukje ff drie keer kijken of hij het echt zei.

  Ik hoop eigenlijk dat je dit filmpje erop hebt gezet om mij te stangen O__o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er wel om zitten lachen. Dat iemand zulke dingen roept, wil nog niet zeggen dat hij het echt meent of doen zal. Het contrast tussen de dingen is voor mij juist het komische eraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had niet gedacht dat het nodig was om te vermelden, maar bij deze: dit filmpje is 'cabaret', en dient als zodanig noch serieus, noch letterlijk, te worden genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem10:37 a.m.

  Haha, dat snap ik wel hoor! Maar ook onder die noemer vind ik het op zijn zacht gezegd nogal kansloos om het te hebben over het in het gezicht trappen van een vier-jarig meisje.

  Als je op een podium staat en het roept is het opeens grappig ofzo?

  Nee, als je zulke dingen moet zeggen om je punt te maken ben je naar mijn mening gewoon een grote lamlul.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He Nicole, nee hoor, dat was wel duidelijk, maar niet elke cabaret is even funny (voor iedereen), that's all. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem10:34 a.m.

  http://www.youtube.com/watch?v=CXgoJ0f5EsQ

  @AagjeVinex

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou Nicole, ik heb me rot gelachen.
  Natuurlijk is het ontzettend grof maar inderdaad het is CABARET. Jammer dat je dat er dan weer bij moet zeggen voor alle gevoelige zieltjes.
  Natuurlijk is kindermishandeling geen grap maar het is niet echt he mensen?
  Iedereen die hier klaagt kan nooit kijken naar chris rock, hans teeuwen, theo maassen, lebbis enz enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. AH joh, ik verstond "...dan zou je die schoentjes naar d'r hoofd willen slingeren", dat is net even anders en beschrijft de impuls die we allemaal wel eens voelen bij een halsstarrige kleuter, nietwaar? Niet dat je het dan ook dóet :-)

  Ik snap die man best, althans de grap, maar veel vaders moeten er ook even aan wennen. De vergelijking, dat als je met een groep zal gaan wandelen en je kunt niet weg omdat er eentje vertikt z'n schoenen aan te trekken, vind ik sterk. Zo heb ik mijn man ook wel eens in onbegrip zien snuiven als we maar niet wegkwamen en ik in -in zijn ogen schier eindeloos geduld- het kleine spul in de auto wist te manouvreren.
  Voor een vader is het ook een kwestie van in zijn rol groeien, dat heeft bij mijn man best lang geduurd. Als moeder heb je geen keuze (met zo'n man, haha, boer met kiespijn) en in mijn geval was ik er ook dag en nacht mee bezig en dan gaat dat heel wat sneller.
  Een ander filmpje wat Nicole hier wel eens heeft geplaatst, geweldig trouwens, was een moeder die geen kinderen wilde horen of ruiken voordat ze met haar man naar bed ging. Dat snap ik dan weer niet. Maar nou èn? Ieder mens is anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem11:07 p.m.

  Femke, hou veel van een sarcastische zwarte grove humor. Misschien zou het ook weer een verschil zijn als een Brit het zei in plaats van een amerikaan. Als ze er niet hhahahaah achter zeggen menen ze het serieus toch?

  Ben echt geen gevoelige ziel. In tegendeel :)

  Ik kan er gewoon niet om lachen en vind het fokking zielig om zo over je kinderen te praten.

  Hans Teeuwen & co zijn geweldig. Alleen zie ik als ik hem hoor gewoon een grote legerkist richting een klein smoeltje bewegen omwille van iets nutteloos als schoenen aan... en dat snap ik gewoon niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.