Mannen humor

16-07-2011 -
Elke week bezoeken Floris en ik de bouwplaats die ons toekomstige huis is. Bewonderend kijken we dan naar het puin, loshangend electra, en gaten in de muur. Hier wordt hard gewerkt, dat kunnen zelfs wij zien.

Ik kan nog niet eens een solide bungalow van Duplo in elkaar zetten, dus ik buig nederig mijn hoofd voor de superieure kennis van onze deskundige. En Floris kan weliswaar een verdienstelijk Lego kasteeltje bouwen, maar een bouwvakker is hij allerminst.

Toch probeer ik zo nu en dan ook wat in te brengen. Zo wees ik vandaag op een paar authentieke balken aan het plafond van een kinderkamer, waarboven onze kamer komt, en vroeg me af of we die niet zo konden laten.
'Nee, die moet je écht isoleren,' wist onze deskundige. 'De kinderen kunnen jullie anders zelfs horen snurken!'
'Dat ze ons horen snúrken vind ik nog niet zo erg,' zei Floris, en wisselde veelbetekenende blikken uit met onze deskundige.

Ik hulde mij in nevelen van onnozelheid.
Soms komt onnozelheid namelijk ook wel eens goed van pas.

9 opmerkingen

  1. De beste reactie van een vrouw op zo'n moment....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zucht. HELE diepe zucht... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ha, ik hou wel van die humor. Ook grappig; als vrouw zo'n opmerking maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahaha, wat een goeie! Dat vond ik nog het lastigste tijdens die hele bouwerij: de blikken van verstandhouding als ik weer eens iets (volgens hun heel) doms had gezegd. Dan is dit nog eigenlijk weer een hele goeie grap, waar ik opgelucht bij kon mee lachen. Succes in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem12:04 a.m.

    Zoiets denk ik alleen. Het is wel handig. Niets zo genant als je ouders horen batsen of tegenwoordig: gehoord worden door je kinderen.

    Toen liefje nog deed varen en ik wel eens aan boord kwam schijn ik ook heel wel geregeld domme dingen gezegd te hebben. Er waren wel een paar quotes van mij. Tja, wist ik veel :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, ik moet zeggen dat ik hem ook wel leuk vind. Maar het is wel wijs om het effect niet te verstoren door het te goed te snappen....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vreemde lay-out, met die nummertjes ervoor ?

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.