Berichten van het Moederfront: Woordeloze Woensdag. Letterlijk.

19-10-2011

Woordeloze Woensdag. Letterlijk.

Woordeloze Woensdag

3 opmerkingen:

 1. Soms ook best lekker even niets schrijven... Zoeken naar een onderwerp, wat heb ik daar een hekel aan! Meestal komt dat dan toch wel, gedurende de dag... dan gebeurt er iets geks en dan roep ik: daar schrijf ik een blogje over! (wat me lang niet altijd in dank wordt afgenomen ; ))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken dat gevoel. Of soms heb ik geen gepaste titel en dan zit ik eerst "werktitel" of "titel nog te zoeken"...

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om eens pas op de plaats te maken, even stil te staan...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!