Berichten van het Moederfront: Wat wil je later worden als je groter bent? Gastredacteur!

12-06-2012

Wat wil je later worden als je groter bent? Gastredacteur!

Omdat blijkbaar iedereen een tijdschrift als de Margriet in elkaar kan draaien, heeft het blad regelmatig een gasthoofdredacteur. Voor het aprilnummer 17 viel de eer te beurt aan tv-kok Jamie, want als je kunt koken kun je ook een Margriet redigeren.

Op de eerste bladzijde staat een foto van Jamie die trots wijst op het Margrietnummer dat híj heeft gemaakt. Daarnaast een gezellig woordje van welkom, met veel 'Haha's', want Jamie is een grappige vent. Dat weet ik omdat hij achter zijn grapjes 'Haha' had gezet. Jamie heeft zijn welkomstwoord persoonlijk ondertekend en alles! Dat kun je zien, want zijn handtekening is met viltstift geschreven! Ik denk dat ik die ga uitknippen en inlijsten, zodat ik mijn eigen handtekening van Jamie heb.

Hoewel, ik kan natuurlijk ook gewoon mijn eigen Jamie maken! Dan hoef ik me niet te behelpen met alleen zijn handtekening. Want laat nou op bladzijde 84 een handig artikel staan met de titel: 'Geef je man de Jamie look!' Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn 10 cosmetica artikelen voor mannen. Ik schrok wel een beetje van het eerste product Play Ball Body Jam, dat hem uitdaagt elke dag een ander kapsel te proberen, want Floris heeft eigenlijk geen haar meer. Gelukkig staat een eindje verderop Kevin Murphy Detox Shampoo Maxi Wash met vitamine en citrusextracten om haaruitval te voorkomen! Hoewel ik bang ben dat voor Floris' haar elke hulp te laat komt.

Maar ik weet in ieder geval wat ik Floris aanstaande vaderdag ga geven.En dan mag hij zondag koken, want dat doet Jamie vast ook. Zo weet ik tenminste dat mijn zelfgemaakte Jamie gelukt is.

Met dank aan de Margriet, die ik normaliter natuurlijk alleen lees bij de kapper. Voor de interviews.

6 opmerkingen:

 1. Haha. Haha.
  Die hadden er best her en der tussen gekund.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, je bent weer briljant! Arme Floris:).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha! Je stukje doet me denken aan de sketches van Brigitte Kaandorp over de Libelle en dan vooral de Libelle-lezeressen. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Renske8:50 p.m.

  Mmm, maakte me benieuwd naar die Margriet. Ga hem lezen. Bij mijn moeder natuurlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schrijf jij leuk!!!! Ik lees het voor het eerst. Zal ik ook eens....?
  Gr., Betty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen idee via wie of wat ik hier beland ben, maar ik ben niet weg te krijgen. Ik val van de ene blog in de andere. Ik kom gauw terug om nog meer te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!