Berichten van het Moederfront: Maak je man gelukkig

24-07-2012

Maak je man gelukkig

Het is een bekend verschijnsel dat er na de zomervakantie een toename is van het aantal echtscheidingen.

En ook ik merk dat het even wennen is nu Floris' vakantie is begonnen, en er plotseling een tweede volwassene fulltime thuis is. Het evenwicht dat in de eerste twee weken tussen mij en de kinderen was ontstaan wordt ruw verstoord, vooral omdat Floris mij graag vertelt hoe ik het huishouden het beste kan runnen. En als ik érgens vlekken van voor de ogen krijg is het wel ongevraagde adviezen.

Dus was ik erg blij met Billy Currington's lied over hoe je het beste met een man kunt omgaan. Twee liedregels die ik mij in het bijzonder heb aangetrokken zijn: 'When I come home, I want you to just go crazy,' en 'He dont play dead when I wanna pet him.'

Floris zal niet weten wat hem overkomt als hij straks thuiskomt van de Lidl!alt=”description of image”

Berichten van Het Moederfront in je mailbox? Voer je email adres in!

Delivered by FeedBurner

4 opmerkingen:

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!