Berichten van het Moederfront: Er even tussenuit

31-08-2012

Er even tussenuit

Gastpost

Als de vakantie voorbij is en de scholen weer zijn begonnen, begint er vaak al snel weer iets te kriebelen. Want waarom zou je alleen tijdens schoolvakanties een dagje weggaan? Gelukkig kan dit ook gewoon in het weekend, of op een vrije dag. Om jezelf én de kinderen een leuk dagje uit te bezorgen is het wel belangrijk om iets te kiezen dat iedereen leuk vindt. Zoals een dagje naar het Dolfinarium, waar je nu ook nog eens heel voordelig heen kan. Profiteer van de actuele dolfinarium korting.

Helemaal leuk voor kleintjes zijn de speciale Dora dagen bij het Dolfinarium op 1 & 2 september. Dan wordt er een speciaal Dora & Diego feestje georganiseerd, waarbij kinderen de Nickelodeon helden in het echt ontmoeten en genieten van de nieuwe Dora musical die dan te zien is. Extra leuk is dat alle papa’s en mama’s in dit eerste weekend van september voor een kinderprijs naar binnen mogen. Ook leuk én goedkoop: een middagje naar het zwembad. Kaartjes voor het zwembad zijn vaak een stukje goedkoper buiten schoolvakanties en het is er ook nog eens veel minder druk. Maar is het toevallig mooi weer, dan is een middagje naar het strand ook een echte aanrader. Emmertje en schepje mee en voilá, de kinderen bouwen op het strand een mooi zandkasteel.

Maar eerlijk is eerlijk, zo nu en dan ben je ook wel toe aan wat tijd voor jezelf. Dan wil je er echt even tussenuit zonder kinderen. Een dagje naar de spa is dan de ultieme manier om jezelf te verwennen en helemaal tot rust te komen. Gelukkig hoeft een dagje baden in luxe zeker geen aanslag op je portemonnee te zijn. Dankzij elysium korting word jij de hele dag voordelig in de watten gelegd bij het luxe wellnessresort Elysium in Bleiswijk. Voor nog meer leuke dagjes uit met korting neem je een kijkje op Uitmetkorting.nl.

Berichten van Het Moederfront in je mailbox? Voer je email adres in!


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen: