Live and let live

09-08-2012 -
Het is telkens weer onthutsend als ik opzij kijk, en die jongen zie met dat ongemakkelijke seventies kapsel. Die néèt iets te korte pony, te lang in de nek, maar verder overal te kort. Die jongen is mijn oudste zoon.
'En daar heb ik ook nog geld voor neergeteld…' bedenk ik me dan handenwringend.

'Get over it, mama!' bromt Jan als hij mijn lede ogen ziet, want de jeugd van tegenwoordig kan zich blijkbaar niet meer uitdrukken zonder zich van de Engelse taal te bedienen. En dan snoert hij me bij voorbaat de mond door te zeggen: 'Ik heb een moeder die er uit ziet als een halve hippie. Hoe denk je dat dat voor mij is?'

Dus lijden we nu samen in stilte onder elkanders uiterlijk.
Dat is nou typisch live and let live.
Epic Fail.

alt=”description of image”
Berichten van Het Moederfront in je mailbox? Voer je email adres in!


Delivered by FeedBurner

3 opmerkingen

 1. hahaha.. ja vooral dat epic fail.... proest..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei... ik ben tóch blij dat ik zelf kapster ben. Dan kan ik áls Jan dat wil tenminste ; ) 'm zelf knippen... Sterkte ermee jullie ; ))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem7:36 p.m.

  Bij onze op-één-na-oudste zoon had de kapper een paar weken geleden zijn haar verknipt, als in "veel te kort". Hij zat aan de rand van een depressie omdat hij de week daarna naar Zuid Spanje zou gaan met zijn vrienden. Onze reactie dat het nu eindelijk eens leuk zat, viel ook niet echt in goede aarde. Hij omschrijft het als "de meest dramatische dag van heel zijn leven"(hij is 19). Gelukkig, dan hoef ik me verder nergens zorgen over te maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.