Mijn leven heeft kraak noch smaak

18-09-2012 -

Nu een valse verkoudheid mij van mijn reukvermogen beroofd heeft, ga ik zonder kraak of smaak door het leven. Dat is vervelend, maar blijkt ook onverwachte voordelen te hebben.

Want toen ik gisteren ziekjes mijn kantoortje binnenwankelde om toch maar even mijn mail te checken, zat Floris daar weer eens ballonnen stuk te schieten achter mijn computer, en merkte fijntjes op: 'Het is maar goed dat je niet kunt ruiken!' en aan de trots op zijn gezicht zag ik wel dat hij er flink wat had laten vliegen.
'Getverrederrie!' barstte ik uit, 'Wat ben je toch een smeerkees. En dan ook nog in míjn kantoor!' maar meer uit gewoonte dan uit onpasselijkheid.

Zoals ik al zei: niet kunnen ruiken heeft soms z'n voordelen.

1 opmerking

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.