Berichten van het Moederfront: Soms snap ik er helemaal niets meer van...

26-11-2012

Soms snap ik er helemaal niets meer van...

Huh?!

2 opmerkingen:

  1. Er is een wonder gebeurd!!! Omhels het wonder, school ziet het al..nu jullie nog ;-)))) Roep het voort een wonder.

    Bijzonder he, zo wilde laatst mijn dochter switchen van opleiding, de decaan die haar 1 keer zag vond haar zo goed passen op de opleiding sociaal maatschappelijk werk. Ik verslikte mij gelijk, het is heeel lief kind en veel te lief voor dat soort beroepen. Maar nee de decaan had gesproken....gelukkig klonk mijn stem harder ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De ene expert is de andere nog niet..
    hi hihihi, ze moeten hem op de NS loslaten.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!