Pepernoten in januari

27-01-2013 -
paashaas chocolaOmdat ik nu eenmaal dol ben op ouderparticipatie, en niets mij ooit teveel is, had ik mij opgegeven om zes kinderen naar techniekles te rijden, negen kilometer verderop.

Eenmaal daar moest ik tweeëneenhalf uur overbruggen voordat ik ze weer naar school moest brengen, dus er zat niets anders op: ik móést wel naar de Action.

En wie kwam ik daar tot mijn stomme verbazing tegen? Niemand minder dan de Paashaas! Olijk keek hij me aan vanuit zijn cellofaan verpakking, maar iets in zijn blik vertrouwde ik niet. Of was het de wel erg lage prijs van 1,75 voor twee stuks? Dus ondanks zijn lokroep liet ik hem links liggen. Bovendien ben ik tegen de uitbuiting van paashazen door de commercie. Het is immers pas januari!

Om mijn protest kracht bij te zetten heb ik toen een grote zak pepernoten gekocht.

5 opmerkingen

 1. Daar zijn ze lekker vroeg mee, met die pepernoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent gewoon een pro in het spotten der vroege vogels/chocolade figuren :-), t is een gave, moet je echtw at mee doen :-)
  Hier kregen wij bij blokkertje gratis de laatste zakken pepernoten mee, elke keer, als we iets kochten,(en toevallig hadden we veel koopmomenten) en ehmm ze smaken hier nog behoorlijk goed evengoed :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Getver, nu al? Sinterklaas is net weg O_0

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uhm, Nicole, wil je eens uitleggen hoe dat zit met techniekles, 9 kilometer verderop? Ik hoop dat dat niet structureel is, dat is wel erg onpraktisch :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nicole2:03 p.m.

  Het is zo'n 5 tot 6 keer per jaar geloof ik. En in mijn auto kunnen 6 kinderen dus dat tikt lekker aan!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.