8 opdringerige smoesjes om een matras te verkopen

14-03-2013 -
matras kopenHet valt niet mee om de juiste matras te kiezen. Zeker niet als je het enorme aanbod ziet. Pik daar maar eens een goede matras uit. Helemaal als je ondertussen wordt lastig gevallen door opdringerige verkopers die je een matras proberen aan te smeren met smoesjes als:

 

 

 1. De prinses op de erwt sliep heerlijk op deze matras! Echt waar.

 2. Deze matras is gemaakt van originele ganzenveren, geoogst in het Himalayagebergte door tuinkabouters. Beter bestaat niet.

 3. Deze matras kost eigenlijk 15.000 euro, maar omdat u het bent mag u hem voor maar 14.500 euro meenemen, én dan krijgt u gratis onze Platinum Excellent Matras Elite Superbe Magnifique sticker voor op uw auto! Daar komt dan alleen nog de verwijderbijdrage van 50 euro bij.

 4. Doornroosje sliep maar liefst 100 jaar op precies zo'n matras als deze!

 5. Op deze matras krijgt u nooit meer nachtmerries.

 6. Rugklachten door onze matras? Dat kan helemaal niet. Dan slaapt u waarschijnlijk in een verkeerde lichaamshouding: daar moet u echt wat aan doen hoor.

 7. Als u genoeg van deze matras heeft, kunt u hem daarna in tuin zetten als leuke trampoline voor de kinderen! Hij is echt multifunctioneel.

 8. Deze matras garandéért een goed liefdesleven!


Gelukkig is er een oplossing: je gaat gewoon naar welke-matras.nl, want daar kun je in alle rust matrassen vergelijken. Zonder opdringerige verkooppraatjes! Je kunt zelfs selecteren op matrastype en op de gewenste prijsklasse.

2 opmerkingen

 1. Punt 6 is ooit tegen ons gezegd. Dat was echt niet aardig vond ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nicole8:08 a.m.

  Verkoopsmoesjes zijn in de regel ook niet zo aardig.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.