Berichten van het Moederfront: Kleding dysforie

03-03-2013

Kleding dysforie

Ik heb het natuurlijk altijd wel vermoed.

Heel diep van binnen. Maar ja, je stopt het weg hè? Want je weet niet wat je er mee aan moet. Met al die gevoelens en ideeën. Maar toen ik Irene van der Aarts boek 'De boer op' las, toen wist ik het ineens. Alles viel op z'n plek toen ik haar beschrijving van King Louie vrouwen las.

'King Louie vrouwen dragen jurkjes met bloemenprint van het merk King Louie, met cowboylaarzen eronder. Meestal hebben ze halflang rood geverfd haar.'

Een gevoel van opwinding maakte zich van mij meester: 'Zie je wel! Ik wíst wel dat ik geen vrouw in Uggs met lange Laura Ashley rokken was! Eigenlijk ben ik een King Louie vrouw in de verkeerde kleding!'

5 opmerkingen:

 1. Toch fijn als je opeens weet wie je eigenlijk bent (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o jee ik voldoe aan het beeld maar draag geen king-louie jurken, maar van een heel ander merk..ineens een identiteitscrisis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laura Ashley rokken? Bestáán die nog?.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat jurkje op het plaatje ernaast kan best doorgaan voor een King Louietje, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, maar dat had ik best door hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!