Berichten van het Moederfront: Leuke Dingen doen

05-06-2013

Leuke Dingen doen

In een onfortuinlijke oprisping van het gevoel 'Ik moet toch eens wat meer Leuke Dingen doen' kocht in tien yogalessen in. Dat leek me te overzien. De eerste vier lessen verliepen voorspoedig, maar toen begon ik toch al eens in mijn agenda te spieden hoeveel ik er nog moest. Nog zeven concludeerde ik treurig, want de eerste les kreeg ik gratis.

Braaf volgde ik nog twee lessen, tot ik op een kwade dinsdagavond ineens dacht: 'Weet je wat? Ik doe eens gek! Ik ga morgen níét naar yoga!' De hele ochtend genoot ik van de onverwachte vrijheid.

Ik heb nog nooit zo'n fijne yogales gehad.
Ik werd er echt helemaal rustig en ontspannen van.

3 opmerkingen:

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!