Insider tip!

17-08-2014 -
Stond jij er een beetje beteuterd bij op de laatste schooldag, toen alle andere moeders de juffen trakteerden op zelfgeoogste bramenjam, zelfgebreide vlaggetjes, persoonlijk gekarnde boter en andere creatieve vondsten?

Dan is dit je kans om te schitteren!

Want er is een nieuwe trend op komst. Niemand weet er nog van, maar ik geef je de primeur. Ben je er klaar voor? Hier komt ie:
De nieuwe trend is de juffen op de eerste schooldag óók al een cadeautje te geven!

Het is ook logischer eigenlijk. Op de laatste schooldag zijn de rapporten immers al uitgedeeld en de tienminuten gesprekken voorbij. Veel slimmer om op de eerste schooldag te scoren als moeder. Zie het als een investering in het schooljaar!

Je begrijpt dat ik al druk bezig ben! Ik heb een schaap gekocht, en dat heb ik geschoren. De wol heb ik gesponnen, en daarvan ga ik een mooie sjaal breien van de juf. En als hij klaar is, weef ik met gouddraad haar naam er in.

Piet gaat immers dit schooljaar naar groep 8! Dus de inzet is hoog.

Met mijn zelfgeoogste sjaal gaat dat zeker lukken.

7 opmerkingen

 1. Dank voor deze gouden tip. Ik ga er direct mee beginnen. Denk dat ik een oudhollands kleedje ga kantklossen met de naam van de juf en de naam van mijn kind innig omstrengeld tussen de rozenblaadjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al een cake gebakken, en als je hem door snijdt staan de initialen van de juf erin. Moet hem alleen nog twee weken vers zien te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige projecten dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, geweldige tip. Je bent er volgens mij alleen wel de hele vakantie zoet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Neeeeee! Neeeeheeee! Neeeeeee!
  Ok, nu ik mijn wanhoop geventileerd heb; wat zal ik eens from scratch maken? Ik ben ongeveer tot aan de eerste schooldag in Frankrijk, dus dat zou toch op zijn minst een uniek werkstuk moeten opleveren. Tips zijn welkom! (Niks met zelfbereide stinkkaas, we moeten er twee dagen mee in de auto zitten) ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je tip! Ik ben nogal nerveus voor oudergesprekken, dus deze tip komt zeker van pas. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het kind voor in haar klas helemaal zelf gemaakt :-) Nouja, samen met de vader natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.