Populaire dingen die ik niet snap

12-12-2014 -
Er zijn dingen die ik niet snap. Maar dat zijn dingen die heel erg Leuk schijnen te zijn. Dingen waar mensen massaal aan meedoen. En van Genieten.

Ik heb een lijst gemaakt van populaire dingen die ik niet goed snap.

 • Bucket lists

 • Veels te dure koffie van Starbucks in een kartonnen beker! En het is niet eens lekker.

 • Hardlopen voor goede doelen als Alpe d'HuZes en daar dan veelvuldig melding van maken op social media.

 • Mensen die zeggen: 'Ik irriteer me áán.' Het is érgeren aan. En iets irriteert je. Het is niet oké om die door elkaar te halen!

 • Op zaterdagmiddag gezéllig winkelen in drukke mensenmassa's.

 • Op vakantie gaan.

 • Verjaardagsfeestjes geven met heel veel mensen.

 • Helpen op school.

 • Kijklessen.

 • Die korte enkellaarsjes die je benen korter maken, en die net paardenhoefjes lijken.

 • Kersthapjes maken voor school.

 • Schuttingtaal.

 • Selfies.

 • Een post liken op Facebook waarin iemand vertelt dat hij zijn been heeft gebroken. Of andere ellende.

 • Facebook.

 • Twitter.


Misschien ben ík gewoon niet Leuk.

6 opmerkingen

 1. Ik moet je gelijk geven in winkelen op zaterdagmiddag. Dat heb ik ook nooit begrepen! Sterker nog: Ik vroeg altijd of ik dan mocht werken. Juist omdat het zo druk was, was de dag snel voorbij. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik vind jou wel leuk. Je blogs zeker, waar je zo fijn verwoord wat mij ook dwars zit. Soms. Die kijklessen, die vind ik heerlijk. Denk nu nog even na over wat je gemist hebt in dit lijstje. Kerstversieringen, kerstmaaltijden, glitters, sneakers en zoals iemand mij vandaag probeerde aan te smeren: sneakers met glitters...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pascale11:48 p.m.

  De enkellaarsjes buiten beschouwing gelaten, ga ik zowat met alles akkoord ;) Ik draag ze wél en graag ook, die paardenhoefjes. ik ben dan ook gezegend met ellenlange benen die gerust wat korten mogen. En facebook, tjah.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha, bijna helemaal eens!
  Alleen ga ik graag op vakantie,
  Bedoel je trouwens de Isabel Marant sneakers met paardehoefjes? Bij deze van de bucketlist gehaald....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dat ook vaak, dat ik dingen niet leuk vind, die andere mensen geweldig vinden. Voordeel van bijna 50 zijn: je kunt steeds meer jezelf zijn. Ik weet nu gewoon van mezelf dat ik echt niet (erg) abnormaal ben of asociaal, maar wel introvert. En ik waardeer het extra als ik opeens iemand tegenkom die wel dezelfde voorkeuren heeft als ik... Ik heb nu bijv een collega die ook zo geniet van een lekkere druilerige dag omdat je dan zo gezellig met de poes op schoot op de bank kunt zitten. Als de andere collega's dan klagen over het weer, dan kijken wij elkaar met een blik van verstandhouding aan.
  En ik lees jouw blogjes dus ook heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. marielle4:48 p.m.

  Haha, met het meeste ben ik het eens. Helpen op school vind ik echter wel leuk, maar dat is misschien omdat nog maar 1 kind op school heb in groep 3 (kind 2 gaat komende zomer en kind 3 wordt hopelijk binnenkort gezond en wel geboren). :)

  Groetjes, Marielle

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.