Berichten van het Moederfront: Prediagnostische rekentoets: woordenboek mee

02-03-2015

Prediagnostische rekentoets: woordenboek mee

'Referentie: 2015 *723%$#@!

Geachte ouder(-s), verzorger(-s),

In de laatste toetsweek van dit schooljaar gaat uw zoon, dochter een verplichte pre-diagnostische rekentoets maken.

Deze pre-diagnostische rekentoets bereidt uw kind voor op de diagnostische rekentoets. De diagnostische toets is een indicatie hoe uw zoon, dochter de examenrekentoets in het voor-examenjaar zal maken. Het voorexamenjaar is het jaar voordat uw zoon,dochter eindexamen doet.

Tijdens de pre-diagnostische toets mag gebruik worden gemaakt van een wóórdenboek, die dan zelf moet worden meegenomen. Als uw kind geen woordenboek meeneemt, dan heeft hij er geen. Ook mag uw kind sportschoenen dragen tijdens de toets. En een sjaaltje meenemen.

Op een nader te bepalen moment is er een mogelijkheid de resultaten van de toets in te zien. Helaas is de planner op dit moment op zwangerschapverlof. Zij hoopt binnenkort op therapeutische basis terug te keren.

De school is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor de gevolgen van de diagnose van de prediagnostische toets. Wel wijzen wij graag op ons samenwerkingsverband met Bureau Prediagnostische Toets Nazorg en Emotionele Ondersteuning.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en wensen uw zoon, dochter veel succes bij het maken van de  prediagnostische rekentoets en de diagnostische rekentoets, alsmede de examenrekentoets.

De Rekencoördinatoren'

Berichten van Het Moederfront in je mailbox? Voer je email adres in!


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!