Smartphone hoesje perikelen

23-05-2015 -
Om mij nu duistere redenen, besloot ik mijn Samsung Young smartphone aan de kant te zetten en een nieuwe relatie te beginnen met een iPhone4. Achteraf kan ik me niet herinneren wat er mis was met de Samsung, maar blijkbaar hadden we issues*.

Omdat ik te beroerd was om veel geld uit te geven aan mijn nieuwe smartphone relatie schuimde ik marktplaats af op zoek naar de goedkoopste deal. Ik vond een iPhone op 4 kilometer afstand. De eigenaar vroeg er 100,- euro voor. Ik ben een keiharde onderhandelaar. Dus ik bood 100,-.

Ze ging akkoord.

Aangezien ze mij van alles kunnen wijsmaken als het om smartphones gaat nam ik Ot (14) mee om te controleren of alles in orde was. 'Lekker weertje hè?' mompelde ik een beetje ongemakkelijk tegen de verkoopster terwijl hij vakkundig op allerlei enge knopjes indrukte. 'Hij is goed mama,'  verklaarde Ot na enig gepruts, en opgelucht overhandigde ik de eigenaresse mijn vers gepinde honderd euro's.

Eenmaal thuis waren er flink wat complicaties voordat ik hem succesvol kon gebruiken, maar dat lag niet aan de iPhone. Dat lag aan mij. Na een paar dagen lukte het me om te bankieren via internet en muziek te luisteren via de iPhone. Ik kon er zelfs mee bellen, hoewel ik daar geen fan van ben. Ik gin zelfs zo ver voor mijn nieuwe smartphone dat ik een heus smartphone hoesje kocht, om mijn nieuwe aanwinst te beschermen tegen valpartijen.

In een aanval van Ik Wil Een Leuke Moeder zijn besloot ik met Piet en mijn nieuwe iPhone aan Geocaching te gaan doen. Geocaching is een soort schatzoeken via je smartphone. Dankzij Piet vonden we de schat, en triomfantelijk wilde ik een foto maken.

Dus ik klapte mijn smartphone hoesje open en maakte een aantal foto's. Maar toen ik ze controleerde waren ze allemaal rood! Ik voelde mijn haren op mijn hoofd prikken, terwijl ik dacht: 'Dáárom wou die mevrouw de iPhone natuurlijk verkopen! Het fototoestel dat er in zit is kapot!'

Toen ging Piet een lichtje op.
'Mama,' zei hij en legde zijn handje op mijn arm. 'Hij is niet kapot. Je hebt per ongeluk de binnenkant van je smartphone hoesje gefotografeerd!'

Wat bleek? Mijn mooie smartphone hoesje opent als een boekje. En laat nou de flap precies voor de camera hebben gezeten...

Eigenlijk ben ik niet geschikt voor een smartphone.

Ik ben een beetje te dumb.

N.B.

Als je nog op zoek bent naar een leuk smartphone hoesje dan kan ik gsmpunt.nl van harte aanbevelen. Je vindt daar hoesjes in allerlei soorten en maten. Zoals iPhone 6 hoesjes, hoesjes voor Samsung smartphones, blackberries etc.

smartphone

* Ik weet het weer! Ik kon er niet meer mee bellen! Toch een vrij groot struikelblok als het om een telefoon gaat.

Berichten van Het Moederfront in je mailbox? Voer je email adres in!


Delivered by FeedBurner

1 opmerking

  1. Dank je voor dit ouderwets geweldig leuke bericht :-) ik mis je regelmatige stukjes, die bij mij altijd -pak je zakdoek en de oude-koeien-valkuil- een lach en een traan teweeg brengen en kamers vol herkenning bieden. Zijn jullie op vakantie? Heb je een 'writers block'? Geen ons heden ons dagelijks dagboek, Nicole -oké, een paar keer per week is ook genoeg :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.