Berichten van het Moederfront: Chocola

18-02-2006

Chocola

Het is wel behelpen hoor, nu er geen chocoladefiguren meer te koop zijn. Verloren dwaal ik door de supermarkten, op zoek naar een substituut. Dan kies ik voor brosrepen, omdat daar veel lucht in zit, en dus wellicht minder calorieen. Maar al die luchtigheid verveelt snel, dus probeer ik een Twix reep. Maar die hapt niet zo lekker weg. Een bounty dan? Nee, te kokosnoterig. Een milky way? Een beetje laf van smaak.

Zoals ik al zei, het is behelpen.

Gelukkig is het bijna tijd voor het Paashazenseizoen!

3 opmerkingen:

 1. Anoniem11:39 p.m.

  Ik heb vandaag de eerste paashazen al gesignaleerd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem9:39 a.m.

  En de eitjes dan, gevuld met alles en nog wat

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem1:28 a.m.

  Zodra de eitjes weer in de schappen liggen blijf ik bij Jamin vandaan: anders krijg ik weer de drang alle smaken te proberen. Meer dan 1 per smaak natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!