U vindt het moeilijk he?

15-02-2006
Aanstaande donderdag eindigt mijn cursus "Werken aan Jezelf" en hoewel ik niet een concreet antwoord heb gevonden op de vraag "Wie ben ik?", heeft de cursus wel dingen in gang gezet. Zo ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen tot Counsellor waarmee ik over een jaar zelfstandig aan de slag kan.

Voordat we worden losgelaten op echte cliënten, moeten we uiteraard eerst ervaring opdoen. Elke dinsdagmorgen oefen ik daarom op mijn virtuele cliënten. Ze staan keurig op een cd gebrand, en zo beschik ik nu over een praktijk met maar liefst 140 cliënten, waaronder niemand minder dan Bill Clinton! Ik zet twee stoelen in een hoek van 90 graden bij elkaar, neem plaats en kijk ernstig naar de lege stoel tegenover mij. Ik druk op play, en mijn cliënten barstten los.

Hun problemen komen me zo bekend voor, dat ik me er bijna zorgen over maak. Gelukkig is een onderdeel van de opleiding dat jezelf ook gecounseld wordt!

1 opmerking

  1. Anoniem8:07 p.m.

    Eeh, ik dacht eerlijk gezegd dat dat een grapje was van die cursus "werken aan jezelf"....Jij schrijft zoveel dingen dubbelzinnig dat ik er vanuit ging dat je dat met die cursus ook als grap bedoelde...Niet dus!
    Succes met je werk aan jezelf!
    Groet,
    Dorothea

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.