Berichten van het Moederfront: Dieptecounseling

18-04-2006

Dieptecounseling

Teuntje vertelde bij de lunch dat haar verkering, Michiel, al drie weken haar vriendenboekje in zijn bezit heeft. "Hij vergeet het steeds!", verklaarde Teuntje. Ik zag mijn kans schoon om eens even mijn counsellingvaardigheden op Teuntje te botvieren en zei: "En wat vind je daar van?". Toen herinnerde ik me, dat ik meer de gevoelslaag in moet gaan, en voegde er aan toe: "En wat doet dat nou met je?".
"Eueueueueueu.....", antwoordde Teuntje en keek wazig in de verte. Toen veerde ze op en vroeg "Wat trakteert Ot morgen?".

Dieptecounseling. Teuntje is er nog niet aan toe, of ik moet nog wat meer oefenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!