Wateractiviteiten-aanbod

01-07-2006
De oudere kinderen vinden ons Zwembadje een beetje tam. Ik sluit niet uit dat de diameter van 1 meter er mee te maken heeft. Daarom besloot ik het wateractiviteiten-aanbod op te leuken met een sproeier. Voor maar 2,45 vond ik er 1 bij de Action, en tevreden over zo'n goedkope aanschaf en zo'n leuke moeder ging ik naar huis.

Maar zoals je 6 euro kapsels hebt, heb je ook 2 euro 45 sproeiers. Het goede nieuws is dat hij sproeit, het slechte nieuws dat het een soort Kamikaze Sproeier is.

Met woeste vaart sproeide hij om zich heen, en sproeide tuinstoelen, ramen en mij kleddernat, terwijl hij ondertussen wild om zijn as draaide. Zo groot was de sproeikracht, dat hij zich losrukte uit de grond, en liggend verder ging. Met gevaar voor eigen lenzen, gooide ik me op de grond en tijgerde naar de sproeier. En noem me McGyver, noem me een 1-persoons A-team, maar met dicht geknepen oogjes wist ik blindelings slang en sproeier te scheiden, en zo de droogte te herstellen.

In ieder geval is de sproeier niet Tam. Daar kan het badje nog wat van leren.

3 opmerkingen

  1. Anoniem9:44 p.m.

    Was het niet gewoon mogelijk om de kraan dicht te draaien?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem5:00 p.m.

    haha idd marion, ff in paniek niet aangedacht hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem8:30 p.m.

    Ik heb dezelfde ook die van de Action, heel fijn, wij hebben een puls en daar dacht ik hem op aan te sluiten, je wilt niet weten wat er dan gebeurt, een megaexplosie van water ik had hem wel goed vastgezet maar had niet gerekend op zoveel power de hele straat kon spontaan zijn auto wassen zonder die voor onze deur neer te zetten

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.