Het moet wel vakantie zijn

03-07-2006
Het moet wel vakantie zijn, want plotseling zijn de Teletubbies van 9.35 verdwenen. Toen ik Piet met fruithap en stoeltje voor de tv installeerde, en mezelf met koffie op de bank, verscheen daar 1 of ander schreeuwerig kinderprogramma. In onze onschuld schreeuwden Piet en ik enthousiast "Waar zijn de Teletubbies?! Waar zijn de Teletubbies?!", en keken vol verwachting naar het scherm. Maar het schreeuwerige kinderprogramma hield hardnekkig stand. Hm, blijkbaar was het toch niet een nieuw spelletje van de Teletubbies.

"Geeft niets", stelde ik Piet en mezelf gerust. "Dan kijken we wel of Dora er is." Maar ook Dora is verdwenen. Ten ondergegaan aan het vakantiegeweld.

Toen heb ik maar een dvd met de Teletubbies aangezet. Want een Fruithap zonder de Teletubbies is als een ei zonder zout, een man zonder baard, en een vakantie zonder einde.

2 opmerkingen

  1. Anoniem10:42 p.m.

    .... is als koffie zonder rust.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem12:03 a.m.

    Is't niet om te janken? Kan Boudewijn eieieieindelijk net als zijn zusje óók kijken naar als die leuke schooltvprogramma's, zijn ze ineens ZAPweg! En ervoor in de plaats uitsluitend tv voor kinderen die al oud genoeg zijn om zonder moeder naar een vriendje te fietsen.
    Daar wordt niet over nagedacht, grom.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.