Berichten van het Moederfront: Brandend verlangen

04-07-2006

Brandend verlangen

Ik heb zin in een zak Lays paprika chips en en pak van 5 brosrepen. Maar ik heb ze niet in huis, omdat ik ze bewust niet gekocht heb. Ik heb namelijk wat issues met snacks: ik kan er niet afblijven. Overdag is er niets aan de hand, maar zo gauw de kinderen in bed liggen wordt de Snacker in mij wakker. En nu snakt de snacker in mij naar chips en brossen.

Maar ik kan ze niet gaan halen omdat Floris nog niet thuis is. En het is al 19.30. En ik baal. En daarvan krijg ik nog meer zin in die chips en die brosrepen. Ik voel gewoon dat als ik die naar binnen scrunch ik me beter zal voelen. Nou ja, tot het op is, want daarna voel ik me gewoon vadsig. Maar dat moment waarop je je tanden zet in die knapperige chips, en die luchtige chocola die op je tong smelt....

Zoals ik al zei: Waar blijft Floris?! Want ik brand van verlangen.

6 opmerkingen:

 1. Anoniem8:44 p.m.

  Bel hem.. dat hij het mee neemt. Of naar de avondwinkel.
  Beter nog: BE STRONG :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem11:08 a.m.

  oh dat ken ik ook. Zodra mijn man de kinderen naar boven breng, sta ik al op de tafel om in het vreetkastje te duiken..ik zie nog net 1 beentje door de trap heen....
  haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem11:21 a.m.

  Ja overdag taal je nergens naar maar zodra de rust keert en je even "tijd voor jezelf" hebt krijg je trek...Hoe herkenbaar!

  Sterkte,
  Dorothea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem6:49 p.m.

  Ik krijg me daar een potje zin in een lading Olvarit, maar ja; ben alleen thuis en moet nog een poosje wachten tot m'n ouders thuiskomen uit het werk.

  Nikki Bodt, 1 jaar
  www.nikki.bodtje.nl

  (Een trouwe, tevreden site-fan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem11:59 p.m.

  Maar vertel me dan, Nicole, want ook ik ben een Schranser: hoe blijf jij dan zo SLANK?! Of verberg je jouw strandbal vakkundig op foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem9:00 p.m.

  vreselijk, ik kom elke vakantie 7 kilo aan omdat ik niet van al die chocolade koekjes en chips kan afblijven, waar de kinderen de hele tijd om vragen, kan ik het er na de vakantie er weer aftrainen, dat lukt net voor de volgende zomervakantie ik doe aan vakantiejojoen

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!