Berichten van het Moederfront: "Maar ik ben toch papa's broer?!"

31-03-2007

"Maar ik ben toch papa's broer?!"

Luid huilend loopt Piet door het huis terwijl hij krijt: "Maar, ik ben toch papa's broer?!". Piet kent momenteel geen groter compliment dan dat je zijn Broer bent. Oorzaak van zijn verdriet is Floris' vertrek naar Utrecht met Jan en Ot. Een saaie trip, om daar een gratis tv op te halen bij Floris ouders. Het is een hele brede tv, maar toch weer niet een breedbeeld-tv, zoals ik in mijn onschuld dacht.

De kandidaten die wel mee zijn naar Utrecht zijn zorgvuldig geselecteerd op hun gedrag en behaalden beide de maximale score op het gebied Vervelend. Maar Piet ziet alleen maar dat hij niet mee mag, en ook al zeg ik dat het een hele saaie reis heen-en-weer is, het helpt niets: hij is immers papa's broer.

En daar kan blijkbaar niets tegenop.
Zelfs niet dat ik zijn moeder ben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!