Gebrek aan moderne communicatie

13-07-2007 -
Vorige week vrijdag lieten plotseling zowel het internet als de telefoon het afweten, en sindsdien ben ik verstoken van moderne communicatie. Met dank aan Tele2.

Aanvankelijk probeerde ik mezelf nog wijs te maken dat dit een gouden kans was het leven te ervaren zonder de afleiding van de moderne communicatie. Maar het heeft slechts bevestigd wat ik al vermoedde: het leven zonder moderne communicatie is onaangenaam en eenzaam.

Met trillende vingertjes heb ik nu mijn heil gezocht op de computer van mijn ouders, die niet bezuinigd hebben op moderne communicatie en dus wel over een werkende verbinding beschikken.

Met heel veel geluk ben ik morgen weer online, maar waarschijnlijker wordt het dinsdag.

Daar zijn geen woorden voor.

3 opmerkingen

  1. Anoniem2:04 p.m.

    Waaah! Ik kan me dat gevoel helemaal voorstellen. Ik zie nu al op tegen mijn vakantie, wanneer ik het dus TWEE weken zonder internet moet stellen.

    Nou las ik bij mijn provider vaag iets over Hot spots die deze zomer gratis zijn voor abonnees, ik ga me daar eens in verdiepen denk ik... :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan moet je Griekenland eens proberen (Athene!)... Verhuizen naar een nieuw gebouwd huis, en dan van augustus tot maart(!!!) moeten wachten op een eenvoudige telefoonlijn... Echt gebeurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem7:35 a.m.

    Goedkoop blijft duurkoop, zo blijkt dit maar weer.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.