Ik ben weer online!!!

01-08-2007 -
We zijn weer online! Met dank aan UPC met wie ik schaamteloos een nieuwe relatie ben aangegaan. Want lees je niet altijd dat je niet in een relatie moet blijven waarin je partner je honds behandeld? Juist!

Weken hing ik dagelijks aan de lijn om mijn relatie met Tele2 te redden en nieuw leven in te blazen. Dapper worstelde ik mij door twintig keuzemenus, wachtte uren en luisterde naar Abbamuziek. Maar mijn smeekbeden vonden geen gehoor. Wel wenste Tele2 me onoprecht en opgewekt keer op keer 'een heel prettige dag' nadat ze me alle hoeken van hun kastjes en muren hadden laten zien. Dan gaat een meisje om zich heen kijken. En mijn oog viel op UPC die stoer langskwam met een relatie van een jaar voor 29,95 per maand. Noem me promiscu, maar ik hoefde geen moment na te denken en ging onmiddelijk een nieuwe verbintenis aan.

Er kwam abrupt een einde aan mijn verlangende telefoontjes naar Tele2, en in mijn ogen was de glans van een nieuwe, prille relatie. En ooh, het geluid van mail die wordt opgehaald, het was als UPC's persoonlijke liefdeslied voor mij.

En zoals dat meestal gaat, belde Tele2 plotseling mij! Maar nu had ik hen niets meer te zeggen, behalve dan 'Ik wil nooooooit meer iets met je te maken hebben! De factuur voor mijn schadevergoeding komt binnenkort,' en toen sloot ik op mijn beurt af met een opgewekt en bovenal onoprecht 'Mag ik je een heel prettige dag wensen'?

4 opmerkingen

 1. Klachtenstroom tegen Tele2
  Volgens de economische inspectie zijn er te veel klachten over de telefoonmaatschappij Tele2. Mensen zouden voor een telefoonverbinding betalen die soms weken niet functioneert.

  (belga) - De inspectie zegt het bedrijf op het matje te zullen roepen. Dat staat in Het Nieuwsblad op Zondag.

  De klachten gaan vooral over slechte verbindingen: de telefoon- of internetaansluiting valt om de haverklap weg. Dit probleem zou vooral de laatste weken toenemen. Andere klagers hebben het dan weer over de agressieve verkooptechniek. Daarbovenop zou ook de klantendienst van Tele2 onbereikbaar zijn.

  Bij het bedrijf zelf zegt men dat het aantal klachten in verhouding tot het klantenaantal niet abnormaal groot is.


  10:49 - 18/02/2007
  Copyright © Tijd.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You go girl! Wij hebben ook ooit ruzie gehad met Tele2 en ook ik wol hem noooooit meer zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem7:24 p.m.

  UPC bevalt prima!
  Groetjes, Keeke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem9:08 a.m.

  Wij hebben dit ook met KPN, nu al een half jaar, zo nu en dan kan ik niemand bellen, wel internetten en valt tijdens het bellen de verbinding uit, ggrrrr...heel vervelend als je je huisarts bijvoorbeeld aan de lijn hebt.
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.