Make-over

30-08-2007 -
Ik geniet mezelf nu al bijna zes weken een slag in de rondte, en het spijt mij het te moeten zeggen, maar al dat genieten laat zijn sporen na. Slierterige haren, en een bleek gezicht met nieuwe voegen en wallen.

Met het oog op de herstart van het reguliere leven volgende week, hoog tijd voor een opknapbeurt. Om te beginnen heb ik mijn haar eens even geverfd. Mijn haar, oren en nek zijn nu Granaatrood. Het staat erg fleurig. En de granaatrode vlekken op mijn handen maken het helemaal af.

En voor aanstaande zaterdag heb ik een afspraak gemaakt om mijn wenkbrauwen die weelderig boven mijn ogen woekeren, te temmen. Dat mag niet teveel kosten, dus dat doe ik bij de Turkse kapper, verlokt door de prijs van slechts 3,50. De kapper moest op zijn eigen folder kijken om te zien hoe hij 'wenkbrauwen' moest spellen voor het noteren van de afspraak, dus ik hoop maar dat hij beter kan epileren dan spellen.

En als ik er dan uiterlijk weer fris en verzorgd uitzie, dan ga ik me vanzelf ook zo voelen. Want gaat niet het gezegde 'Fake it, till you make it'?!

4 opmerkingen

  1. Anoniem4:00 p.m.

    Ik wist al een poosje dat je url veranderd was, bij deze ook op mijn site veranderd. Ik vraag me af ofdat dat epileren met een touwtje gaat gebeuren zoals de Afrikanen en de Indiaase mensen hier doen. Niet schrikken alsdat zo is, is net zo pijnlijk maar evengoed resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem10:08 a.m.

    Nicole, doe je dan ook even een fotootje erbij? We zien je nu met een destijds mislukte coupe, maar dat is al minstens een jaar geleden he! Als je die wilt laten staan, best, maar zet dan elders even een nieuwe foto, ik ben vast niet de enige die benieuwd is!

    Ik heb na de vakantie mijn lange blonde haren afgeknipt, en in plaats van golvend lang heb ik het nu met een slag en op kaaklengte. Nou nog een beetje bijknippen -hier en daar is het ongelijk- en dan ga ik het in de herfst ook es rood verven, lang geleden.
    De mode is er nu weer uit, dus nou wil ik wel weer. En vanavond ben ik alleen thuis en ga ik stomen, pelen, masker, voeten in de soda....heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem5:48 p.m.

    Mmmmhhh ken dat gevoel...ook ik vandaag dan iets meer geld aan mezelf uitgegeven...maar durf dan ook weer in de spiegel te kijken...en heb ik nog niet eens kinderen...maar ook mijn wenkbrauwen..zwaaiden bijna terug ;)

    P.S voor die vlekken in je nek, de volgende keer ff vaseline op je vel en in je oren smeren...dan trekt het er niet zo in ;)...en om het er af te krijgen..ranzig maar waar....nat watje in liefst sigarenas dopen...en er over heen poetsen...indien sigarenas niet aanwezig is...is sigarettenas...een goede 2e. ...Mhhhh zou het daarom zijn dat er nog zoveel kappers roken ?????

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem10:44 p.m.

    En hoe is het eindresultaat geworden?

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.