Berichten van het Moederfront: Survivalen

06-10-2007

Survivalen

Als moeder hoef je niet naar de Ardennen om te survivalen. Een fikse verkoudheid in je dagelijkse leven is veel goedkoper, en geeft hetzelfde gevoel. Traag sleep ik mij door de dagen met tranende oogjes en probeer tevergeefs verse lucht naar binnen te snuiven door mijn dichtgeslibte neus. De A2 tijdens het spitsuur is er niks bij.

Gelukkig is het nu weekend, en hoef ik niet meer in mijn eentje de uitdaging van het kleden en voeden van vijf kinderen aan te gaan. Mijn eigen cavellerie is gearriveerd in de vorm van Floris. Dankbaar laat ik mijn teugels vieren en laat het huishouden en de kinderen aan hem over.

Kan hij lekker survivalen.

1 opmerking:

  1. En zo mag hier de papa een paar weken survivallen omdat deze mama eerst een nachtje in het ziekenhuis gaat slapen en dan twee weken rust moet houden.... ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat aflopen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!