b,d,k!

04-12-2007 -
Ik voer een streng antivloek- en schuttingtaalbeleid. En vooral gooien met mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen kan rekenen op de volle kracht van mijn afkeuring. Dus toen we gisteren van school naar huis liepen spelden de kinderen de woorden uit die ze nu weer allemaal hadden gehoord.

Ot vertelde met oogjes die straalden van sensatiezucht: 'Sebastiaan zegt heel vaak k,u,t!'
'Nou', zei Jan, 'bij mij in de klas wordt Manfred uigescholden voor k,u,t,h,o,e,r! Dat is nog veel erger!'
Dat vond Ot ook. En ik trouwens ook.

Piet (4) die nooit onder wil doen voor zijn grote broers en zussen zei op gewichtige toon: 'En Henkie uit mijn klas zegt heel vaak b,d,k, tegen Ilse!'

Geen opmerkingen

Leuk dat je een comment achterlaat! Bedankt!

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: Email follow-up comments!

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.